CILI KASI TARUK!

BERITA PERAK TODAY - KLIK SINI

Video Panas dari Perak Today - Klik Sini

KALAU KORANG NAK EMAIL AKU -Sila email ke 1housepk@gmail.com

Thursday, October 30, 2014

YA ALLAH BERIKANLAH KEMENANGAN PADA SAIFUL BUKHARI

Khabarnya anjing-anjing Anwar si peliwat nak bikin kecoh sekiranya Anwar masuk dalam. So pukimak-pukimak penyokong Anwar ni kalau dijatuh hukum dan didapati bersalah pun mereka tak nak Amear masuk dalam.

Ini negara kita ada rakyat sakit mental pukimak nak mampos demi duit sedikit boleh nak buat apa saja untuk halalkan perbuatan bos mereka. Mereka nak undang-undang tak boleh diguna pakai terhadap pemimpin mereka kerana dia popular.

Jenis manusia macam ni. Mereka tak mahu undang-undang dilaksana kepada orang yang mereka puja. Kalaupun yang mereka puja tu adalah seorang pembunuh. Perogol mahupun peliwat atau apa saja jenayah yang pemimpin mereka lakukan mereka mahu dia jangan diusik.

Kalau korang tengok filem hindustan dan filem tamil maka korang boleh tengok macamana pemimpin mereka boleh lakukan apa saja jenayah dan pengikut BUTA KAYU mereka akan tetap sokong.

Nampaknya dalam meraikan demokrasi berkerusi ni kita pum sudah terjebak. Kes Anwar liwat Saiful ni adalah kes dua prang individu tetapi diheret seluruh rakyat supaya dia tak ke dalam. Setelah mendapat Selangor Anwar dah ada fund besar so dia boleh mobilise orang.

Lagipun penyokong PKR ni kalau kena harga dia mak depa pun depa sanggup jual beb. Ini hakikat, so sekarang ni mereka dah sampai nak ugut-ugut pihak berkuasa kata nak halang Anwar ke penjara dan bagai takkan kita nak duduk diam dan tengok je kan?

Dah la mereka ni buat sembahyang hajat kat depan mahkamah (wayang macam biasa) untuk bebaskan seorang peliwat yang terbukti dimahkamah. Belum cerita video zina sia dan macam-macam kemungkaran yang dia buat lagi. Sanggup anak-anak haram ini semua mempermainkan agama.

Apa punya pukimak la korang ni. Wahai pihak berkuasa tolong jangan jadi pondan dan bacul. Sila ambil tindakan yang sewajarnya adm stop treating them like human. Depa ni binatang so layan la macam binatang baru betul. Sampai bila nak jadi penakut ni?

Saja pun depa tuduh hangpa macam-macam. So jangan sorok dalam kain bini dan buat tanggungjawab yang telah diberi. Sorry kali ini aku bermulut cibai sebab aku tak lagi pihak berkuasa dihina lagi. Tq

Anwar! Fuck you!

TERKINI! KERETA BENTLEY SELAMATKAN NYAWA ADIK TIMBALAN MENTERI


Nasib baik dia pakai Bentley, kalau dia pakai Proton ke Perodua ke mungkin lain ceritanya. Inilah kelebihan menggunakan kereta mewah kan? Especially Bentley.


WOW! PENYOKONG ANWAR PELIWAT KANTOI TENGAH ISI BORANG TERIMA ELAUN KEHADIRAN!

Kantoi beb! Ni dia gambar anjing kurap upahan Anwar belakang mari sedang mengambil upah untuk sokongan palsu yang diberi. Nasib baik Anwar sempat dapat fund 3 billion Selangor kan? Ada jugak peruntukan nak bayar anjing-anjing ni.

Padan muka rakyat Selangor! May you the penyokong peliwat rot in hell!

MAK LAMPIR KANJERI SEMBAHYANG IKUT MAZHAB APA NI!?

Mak Lampir sembahyang nampak tangan. tak salah kot. mungkin mahzab lain gamaknya. Yalah negara kita dah bermacam mazhab ssekarang ni kan? Anjing pun boleh pegang maa.

Kalau tak kenapa orang perempuan sembahyang pakai telekung kan?
Ini hujung rambut pun nampak beb.

Mak Lampir nak tunjuk apa ni? 

Kira liwat pun boleh kan? Oh ya mereka kan menyokong peliwat mereka tahu. Tak nak tuduh mungkin sembahyang ini sekadar untuk nak menunjuk-nunjuk je?

Politik oh Politik! Wayang mesti mau lebey kan? 

Tuesday, October 28, 2014

BAR COUNCIL! PLEASE DONT BE DOUBLE STANDARD AND BIAS OK!

Bar Council yang hanya diam seribu bahasa apabila Sri Ram hakim yang telah bersara muncul mewakili Anwar di Mahkamah Persekutuan.

Adakah Bar Council akan mengambil tindakan ke atas Sri Ram atau terus dengan sikap hipokritnya?

“The Bar Council passed a resolution today to prohibit retired judges from litigating in court, said president Christopher Leong.

After the Bar’s 68th Annual General Meeting (AGM), he told reporters that if retired judges were allowed to appear as counsel, it may affect public perception as to the administration of justice.

“It’s understandable that a person represented by a lawyer will feel that he is at a disadvantage if the adverse party is represented by a retired judge.”

The resolution, which was jointly submitted by Tan Sri V C Georgea, a retired Court of Appeal judge who has returned to practice but not litigated in court, along with five other retired judges of the superior courts.

“It is not the question of whether there’s actually bias or advantage. The point is, it affects public confidence, and that outweighs their ability to appear in court.” He said.”

http://www.malaysia-today.net/retired-judges-should-not-litigate-bar-council/

http://www.malaysianbar.org.my/legal/general_news/lawyers_pass_resolution_to_prohibit_retired_judges_from_litigating_in_court.html

HOUSE PK: Korang tengok la sendiri. Bila kena tang part depa sokong depa sepi dan membisu. Kalau kena bab depa tak suka habis satu Malaya mereka menjerit. This is double standard man.

Aku dah hilang hormat pada BAR COUNCIL. 

GEMPAR BERKETUM! BOMOH ANWAR DAH MULA KELIHATAN DI PUTRAJAYA!

Ini harami punya baiya bila Anwar bicara ini harami mesti ada punya. Lu depan kasi dia belakang pusing punya gang.

Dia ni adalah merupakan salah satu bomoh yang digunakan oleh Anwar untuk nak lepas kes mahkamah ni. Tapi hingga kini tak lepas lagi. Maybe dia terlepas kali ini. Who knows kan? 

Anyway, dengar cerita mahkamah akan bersidang hingga hari Khamis. So takde keputusan la hari ini. Kepada penyokong pkr yang berbayar tu baik balik rumaj melancap lagi baik. Buang masa untuk pencinta kunyit buang masa je unless payment dia bayar lumayan kalu teruskan je la ya!

Sama -sama kita tengok bomoh Mawar ni power ke idak ok! Ada ramai lagi bomoh dia pakai sebenarnya cuma kita tunjuk ni dulu ok.

Aku doakan semoga Anwar masuk untuk  15 tahun. Aman Malaysia tanpa bapak peliwat!

PANASNYA! APAKAH BALA YANG MENIMPA SELANGOR SEKARANG NI ADA KENA MENGENA DENGAN SESEORANG?

Saudara House PK saya terpanggil ketika ini apabila banyak sangat berita bencana di Selangor.

Sedar atau tidak semenjak Azmin menjawat jawatan MB baru ni Selangor tak sunyi dari bencana alam.

Dari air.angin dan tanah semuanya seakan menolak perlantikan Azmin.

Sejak minggu pertama lagi bermula dengan taufan, Banjir, Kebakaran dan tanah runtuh terbaharu puting beliung.

Apakah ini sumpahan Khalid Ibrahim ataupun bala dari  dosa yang bertimbun. Bumi Selangor sendiri seakan reject  Azmin so apa kata Rakyat SELANGOR sendiri sedar atau tak terpulanglah

Cencaluk...

House PK: Ini bukan aku yang kata tetapi aku terima email dari pembaca. Aku share sekadar untuk kita sama-sama muhasabah diri kita. Apa pamdangan korang?

PANAS BERAPI! KENAPA DR ROHANA DIKAMBINGHITAMKAN DI UM? BACA LA WAHAI ADIK-ADIKKU DI UM!

Di manakah VC UM? Atau sudah serah tugas kepada prof Hamdi tapi TNC HEP dikambinghitam?

Ketika isu bakal banduan nak masuk um vc berada d luar. Kenapa?

Segalanya dibawah bawah TNC HEP. Malah Dr Rohana berani panggil fahmi zainol serta keluar surat amaran. Kenapa Prof Rohana jugak buat laporan  polis?

Kenapa prof Hamdi diam? Tiada langsung tindakan atau amaran dikeluar kan? Adakah prof Hamdi setuju dengan apa yang telah berlaku malam ini?

Adakah VC terlalu percayakan nasihat Prof Hamdi sehingga tadi depan gate Prof Hamdi yg ada.. adakah prof hamdi ni  dilatih sbg pengganti VC..??

Seorang anjing pakatan jadi mastermind di um..apa punya bangkai la ni....kesian Dr Rohana samoai terima SMS ugutan. Tak patut sungguh. Satu siasat perlu dijalankan agar kita dapat cari siapa dalang yang sebenarnya.

Aku bukan nak menuduh tetapi cerita tadi dan segala apa yang berlaku ini menimbulkan banyak persoalan kan?

Monday, October 27, 2014

TERKINI LAGI DARI UM! MANA PENGURUSAN UM? SUDAH BALIK KAMPUNG ATAU BERSUBAHAT SAMA?

Pecat VC, TNC Akademik dan HEP UM! 

Terhantuk Baru Tengadah! 
Kerajaan mesti belajar dari isu UM ini. iaitu sikap pegawai pengurusan UM seperti VC, TNC HEP dan TNC Akademik yang tidak tegas. Perkara ini tidak akan berlaku sekiranya ditangani dari awal lagi. Prof Dr Mohd Amin Jalaludin Naib Canselor Universiti Malaya tidak mahu membuat keputusan dan menyerahkan pada Profesor Datuk Dr. Rohana Yusof TNC HEP. 

TNC HEP pula terpaksa buat laporan polis sebagai satu jalan keluar.

Pegawai khas VC nama Mohd Naufal Omar adalah seorang yang pro pembangkang? Kerana dialah antara yg bermain "game" untuk tempat penggunaan Dataran DTC oleh PMUM ini. Malah diberitahu sebelum ini isu-isu info UMcedel bocor didalangi oleh pegawai ini. 

Mahadi Sibon, Pegawai Khas kepada TNC Akademik UM adalah Angkatan Muda Keadilan. Tidakkah itu jelas?

TNC Akademik PROF. DR. MOHD HAMDI BIN ABD SHUKOR  Bekas Amir Hizbi UK yang totok PAS tapi pro anwar 
pula menasihat VC ambil jalan tengah.  Apa muslihat mereka?

Sejak awal dah ada "game" dari pihak pengurusan UM. Mereka nampakkan cara menghalang tetapi hakikatnya mereka seperti mahu program berkenaan diteruskan.

UM mengambil jalan untuk "Black outkan" UM satu tindakan yg memberi persepsi buruk kepada kerajaan.  

Semua org tahu Anwar mempunyai kes sedang dibicarakan di mahkamah dan sekarang hendak di bawa pula Anwar ke UM. Sepatutnya VC UM bertegas untuk tidak mengheret UM pada episod dianggap menghina mahkamah. Tapi VC  UM mengikut jari telunjuk TNC akademiknya dan pegawai khasnya.

Jika perkara ini ditangani tegas dari awal tak mungkin akan mengheret kerajaan pada persepsi buruk. 

Kegagalan isu ini harus diletakkan ke VC UM, TNC akademik dan HEP. mereka wajar dipecat!. 

Kepimpinan Universiti yang lemah tidak boleh menghadapi mahasiswa serta isu-isu sekitarnya tidak harus berlaku.

LAGI TERKINI! FOTO PAGAR PECAH DAN ANWAR CEROBOH KE DALAM UM MALAM INI!


Korang tengok sendiri dan nilaikan bagaimana Anwar si peliwat merosakkan anak-anak muda kita. Bukan pungkuoq je dia liwat dengan minda-minda sekali dia liwat! Harami betul.






Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!

Sama Rata, Sama Rasa, Depan BELAKANG Sama Saja!!